Välkommen till Emailcoachen Academy!


Här hittar du utbildningar inom SKRIFTLIG coaching.

Utbildningarna passar både om du är nybörjare eller
har vana av coaching sedan tidigare.
Allt anpassas efter din kompetensnivå och specifika behov. 

Bli certifierad i skriftlig coaching:

Detta ingår:

Certifieringsutbildning (grund- & fördjupning) i skriftlig coaching: 8 moduler med kärnfull teori, filmer, guider, kompetensstärkande övningar, praktik, träningsverktyg och användbara exempel från verkliga sessioner via skrift.

Träningsklienter. När du vill praktisera är det bara att plocka från en lista med engagerade och härliga träningsklienter som väntar på din hjälp. Personer som vill hjälpa dig att öva inom utbildningen, med potential att bli också betalande klienter om det känns rätt för er båda.

Praktik som förbereder dig på ett liv som egenföretagare. Praktikmomentet ger dig värdefull övning inom vanliga paketeringar för skriftlig coaching. Du bygger vana, kompetens och erfarenhet som du direkt kan applicera på skarpa tjänster och klienter.

 ❥ Support- & Coachingpaket: 6 st Coach- & Mentormöten á 90 min, mail- och chattsupport, diskussionsrum, accountability, skräddarsydda återkopplingar på certifieringsuppgifter.  

 Verktygspaket: 18 verktyg/mallar som du kan använda tillsammans med dina klienter.  

Business Collection: 3 webbkurser med kunskap om hur du formar din framgångsrika coachingverksamhet online.  

Certifikat & Sigill efter genomförd utbildning.  

☆ 12 mån access, fritt tempo, inloggning dygnet runt.    

Din investering: 
32 000 kr ex moms (40 000 kr ink moms)
Delbetalning är möjlig

Linda Lindberg

Utbildare & Coach, expert på skriftlig coaching.

Hej, vad roligt att du är här!  
Det är jag som har skapat utbildningarna du hittar här på Emailcoachen Academy.

Första gången jag coachade via skrift var 2006, under min då pågående utbildning till Studie- & Yrkesvägledare. Sedan 2015 har jag emailcoachat på heltid i egen verksamhet. 2018 startade jag min första utbildning för andra coacher som ville lära sig skriftlig coaching, och har sedan dess utbildat hundratals coacher inom metoden.

Allt jag har lärt och erfarit under dessa år, kommer du att få dra nytta av inom din utbildning här. Du kan tryggt försäkra dig om att det du lär dig om metoden är det allra bästa på marknaden, och att du kommer att få all hjälp du behöver för att fullt ut lyckas med skriftlig coaching.

Varmt välkommen att höra av dig direkt till mig vid frågor. 

/Emailcoachen Linda