Gratis PDF: Framtidens coaching!

Intresset för skriftlig coaching har växt enormt de senaste åren,
och efterfrågan bara ökar.
I denna gratis-PDF får du veta varför, och möjligheten att känna in om metoden skulle kunna passa dig och dina klienter.

PDF:en ger värdefulla tips för dig som vill börja coacha via skrift, forma ett fritt företagsliv, attrahera fler klienter & skapa bättre lönsamhet.

Linda Lindberg

Utbildare, coach och specialiserad på skriftlig coaching.

Hej, vad roligt att du är här!  
Det är jag som har skapat PDF:en "Framtidens coaching" och alla utbildningar du hittar här på Emailcoachen Academy.    

När jag började min resa som skrivande coach var jag en av de första i branschen, så det fanns ingen att fråga och ingen att lära av. Det har varit en lärorik resa absolut, men också både svårt och snårigt emellanåt.  

Nu ser marknaden helt annorlunda ut! Fler och fler coacher inför nu skriftlig coaching i sina utbud, och många vittnar om att deras kunder står i kö och väntar på att de ska börja coacha via skrift.
För dig är detta riktigt bra nyheter! Du vet att det finns efterfrågan och du kan ta hjälp av mig för att smidigt och enkelt komma i gång.    

Här inne på Emailcoachen Academy får du lära dig allt du behöver för att skapa DIN framgång. Helt- eller delvis med hjälp av skriftlig coaching. Du får dra nytta av det jag har lärt under mina år som praktiserande emailcoach och onlineföretagare - paketerat i kärnfulla kurser och utbildningar som steg-för-steg ger dig pusselbitarna du behöver för att lyckas.  

Vi ses inne i kurserna!