3 tips på hur du lyckas med skriftlig coaching

Din hjälp behövs! Vi behöver bli många fler verksamma som erbjuder skriftligt stöd för att möta upp efterfrågan från våra klienter. 

Och brinner du för att hjälpa och skriva, ja då vill jag göra din resa så enkel som möjligt så att du kan börja leva din dröm ❤️

Därför kommer nu 3 tips till som kommer att hjälpa dig att lyckas ↓


Tips 1: Skapa företaget som möjliggör din dröm

För att nå din dröm om en blomstrande och glädjefylld coachingverksamhet, så behöver du skapa en tillvaro som passar dig. Du behöver nå fram till en samklang mellan företagsliv och livsmål. Du behöver känna att det du gör i ditt företagande möjliggör att du kan leva det liv du vill. Inte ”sen” – utan nu direkt.

Vad som utgör en optimal tillvaro för dig, kan variera och ändras under resans gång. Att börja med skriftlig coaching innebär exempelvis för många att man får stark smak för det fria och flexibla företagslivet, utan tidsbokningar och annat som styr. Detta kan utvecklas till att du enbart vill jobba via skrift, och det kan också utvecklas till att du trivs med mixen av full frihet och några tidsbokningar per vecka.

Det här tipset är så grundläggande och avgörande att du kommer att få hjälp med detta i utbildningspaketet Emailcoachen Expert. Detta så att du kan skapa företagandet du vill ha och mår bra av. Du får coachande frågor att jobba med och jag finns med som stöd "all the way".

Tips 2: Ta hand om dig

Att vara coach och "hjälpare" är nog världens bästa yrke! Det är en sann glädje och ynnest att få bistå en annan människa på hennes resa framåt ❤️

I det arbetet och passionen är det otroligt viktigt att du också fokuserar på dig. Att du fokuserar på det du behöver för att känna dig stark, energifylld och ”på topp”. På det som är viktigt för dig för att du ska vara välmående och känna lust och kraft till alla dina viktiga områden i livet.

För när du har ett pågående fokus på dig och ditt välmående - så kan du också ge ditt allra bästa till din klienter. Det hör ihop.

Jag har själv försökt att ge mitt bästa som skriftlig coach under en period av hård press, oro och dåligt mående. Det fungerade hyfsat men jag kan idag se vilken enorm skillnad det är att leverera under jobbiga perioder och under perioder man mår riktigt bra. Därför är det självklart för mig att också hjälpa dig med detta när du går certifieringsutbildningen Emailcoachen Expert. Du ska inte "bara" bli skicklig i ditt utövande utan också känna dig stark och hållbar hela vägen framåt!

Tips 3: Älska praktik!

Ja, att jobba med klienter som en viktig del i att lyckas kan tyckas självklart, men det är det inte alltid. Du kan fullkomligen älska tanken på att hjälpa och coacha, men det finns många delar runtomkring som också behöver ligga på plats för att fullt ut känna tilliten, självsäkerheten och glädjen i din praktik.

Du behöver exempelvis erbjuda paket och tjänster där du blommar ut i ditt allra bästa som coach. Där du får jobba med de metoder du trivs med och där du kan känna att du gör sann skillnad.

Du behöver också ha ett pris på detta paket som gör att du känner att du ger din klient mer än hon förväntar sig. En prislapp som gör att du med stolthet går ut och säljer för du känner dig så trygg i att värdet på det du säljer är SÅ värt för din klient att lägga pengar på.

För att älska att coacha dina klienter via skrift så behöver du också tillåta dig att träna. Jag vet, det här är nog det jobbigaste: att känna sig som "nybörjare" på något. Men det finns verkligen inga "quick-fix" för att blir riktigt bra!

Dock finns det sätt att snabba på resan framåt och slippa göra onödiga misstag. Och det är att delta i en utbildning. I en utbildning lär du dig saker du både vet att du behöver, men framförallt det som du inte vet att du behöver för att lyckas. Den där kunskapen och de där "trixen" som man enbart lär sig genom år av praktik och testande. Jag har den erfarenheten och du kommer att få dra nytta av det i utbildningspaketet Emailcoachen Expert så att du så lätt och smidigt som möjligt kommer förbi "nybörjar-stadiet" och kan börja älska praktik - fullt ut!

/Linda Lindberg, emailcoachen.com

Välkommen till Emailcoachen Academy!

vill du veta mer om skriftlig coaching?

Ta ett steg närmare skriftlig coaching och dess värden! Ladda ner kostnadsfria 
broschyrer, gratiskurser
och inspirationsbrev.

vill du prova på att coacha via skrift?

Klicka hem paket med
mallar & verktyg -
perfekt för dig som vill
känna på hur det fungerar
att coacha via skrift.

vill du utbilda dig till skriftlig coach?

Lär dig att coacha via skrift
och utveckla din kompetens som skriftlig coach.
Läs mer om Emailcoachen Academys populära certifieringsutbildning.

är du skriftlig coach och redo att skala upp?

Vill du frigöra mer tid
och tjäna mer pengar?
Titta runt bland tjänster som kan hjälpa dig som skriftlig coach att ta nästa steg i
ditt företagande.