3 fokus som hjälper dig att lyckas som skriftlig coach


Du ska nu få ta del av 3 fokus som jag har sett är otroligt viktiga för att lyckas som skriftlig coach.
Det handlar självklart om själva praktiserandet, men också om 2 fokus till som ger en värdefull "genväg" till en coachingverksamhet som det går att leva på (och mer därtill).

Det du ska få ta del av nu är således GULD om du vill nå framgång som skriftlig coach 💯


Fokus 1: Relationer

En väldigt viktig nyckel för att lyckas – är att komma i gång och vara
synlig och bygga relationer online. Lära känna människor och utöka ditt kontaktnät. Gärna långt innan du har en färdig tjänst att erbjuda.

Du kan göra det så enkelt som att starta upp ett Instagramkonto och där börja prata om dina värderingar, dela din klokskap, bygga relationer och ge tips inom det område du tänker coacha inom.
På så sätt kommer du att ha ett enormt försprång den dag du har en färdig coachingtjänst att erbjuda. Då ”känner” dina följare dig redan och har ett förtroende för dig. Steget till att anlita dig kommer då att bli mycket lättare för dem att ta jämfört med att du plötsligt dyker upp helt okänd och vill sälja coaching till dem.

Tips!
I certifieringsutbildningen Expert får du all hjälp du behöver för att komma i gång med din synlighet och ett givande relationsbyggande online.
Du får också hjälp att hitta rätt i vem du vill jobba med (drömklient) och inom vilket coachingområde du vill hjälpa andra + andra viktiga pusselbitar i din onlineverksamhet.


Fokus 2: E-postlista

Jämte att bygga relationer och synlighet i sociala medier, så vinner du på att bygga en e-postlista med potentiella klienter.

E-postlistan är för de allra flesta onlineföretagare det bästa och mest värdefulla sättet att få in betalande kunder och klienter.

När du har en e-postlista kan du skicka mail till dessa personer regelbundet (s.k. Nyhetsbrev) inom vilka du ger mer av det du kan och den du är. Steg-för-steg får din potentiella kund mer förtroende för dig och lär sig mer om vad just du kan hjälpa henne med. Väldigt många blir alltså betalande kunder som resultat.

Tips!
I certifieringsutbildningen Expert får du en mycket värdefull guide (+ mentorskap) som steg-för-steg hjälper dig att starta upp och växa din e-postlista. Du får också tips på hur du kan jobba med detta smidigt och automatiskt (så att du kan lägga din värdefulla tid på att ta hand om alla klienter som kommer in 😊)


Fokus 3: Praktik

För att lyckas med din coachingverksamhet behöver du praktisera och jobba med klienter. Detta kan tyckas självklart, men det är absolut inte lika enkelt för alla att ta detta steg.
Du kan fullkomligen älska tanken på att hjälpa andra och att coacha. Men att ta steget till att faktiskt göra det - kan vara befäst med mycket självtvivel och oro.

Om du känner dig orolig för att göra fel, och för att inte nå upp till det som du tror att klienten förväntar sig, så behöver du tillåta dig att öva.
Jag vet, det här är nog det jobbigaste: att känna sig som "nybörjare" på något. Men det finns verkligen inga "quick-fix" för att bli riktigt bra!

Det fina är att du kan välja att träna i ett tryggt ”rum”.
Ett rum där det är tillåtet att göra misstag.
Ett rum där du kan coacha i eget tempo, tänka efter och ändra, utan att någon ser. Du kan slappna av och träna på att coacha - fritt och kravlöst.

Detta trygga rum för praktisk träning får du i certifieringsutbildningen Emailcoachen Expert.
Du får träningsverktyg, träningsklienter, mentorskap och vägledning inom en välbeprövad träningsmodell för skriftlig coaching. Du får pepp, tips och all hjälp du behöver för att utveckla din kompetens, din självtillit och ditt självförtroende.


/Linda Lindberg, emailcoachen.com


Välkommen till Emailcoachen Academy!

vill du veta mer om skriftlig coaching?

Ta ett steg närmare skriftlig coaching och dess värden! Ladda ner kostnadsfria 
broschyrer, gratiskurser
och inspirationsbrev.

vill du prova på att coacha via skrift?

Klicka hem paket med
mallar & verktyg -
perfekt för dig som vill
känna på hur det fungerar
att coacha via skrift.

vill du utbilda dig till skriftlig coach?

Lär dig att coacha via skrift
och utveckla din kompetens som skriftlig coach.
Läs mer om Emailcoachen Academys populära certifieringsutbildning.

är du skriftlig coach och redo att skala upp?

Vill du frigöra mer tid
och tjäna mer pengar?
Titta runt bland tjänster som kan hjälpa dig som skriftlig coach att ta nästa steg i
ditt företagande.